Меню сайту
Розділи новин
Музичний олімп України [12]
всі найгарячіші новини український груп
Концерти [4]
Концерти які заплановані на найближчий час
Фестивалі [0]
Фестивалі які заплановані на найближчий час
Музичні новини світу [15]
Новини світу рок-музики
Різне [1]
Інше
Міні-чат
Наше опитування
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Городоцький метал-сайт
http://on-kino.com.ua/
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Чт, 25.04.2024, 21:42

Потойбіччя


Вітаю Вас Гість
RSS
Головна » 2009 » Лютий » 25 » Нова Квадраджесіма
Нова Квадраджесіма
22:42

Квадраджесіма у новий рік увійшла з новим обличчям. Точніше – відразу з двома. За словами ватажка КвДж Алекса Макітри, перебіг напіврозпаду і певних напружень в колективі розпочався ще на початку 2008 року, тому вони разом з бас-гітаристом Денисом "Бамбром" Ямбoром розпочали пошук нових учасників четвірки.

Насамперед, гурт змінив свого чільника. Восени минулого року Квадраджесіму полишив харизматичний бородань Олекса на прізвисько Шеша, котрий був голосом групи від весни 2005 року. Квадрівці не сподівалися швидко знайти йому гідну заміну, а тому були навіть готові до існування як інструментальний колектив. Та все сталося швидше, ніж гадалося. 

Вільне місце посів Володимир Ващенко відомий під творчою кличкою Гаваєць. Столичні завсідники незалежних рок-вечірок його добре знають: свого часу Володя очолював рок-бітову боївку Х.В.К., а потім разом з покійним гітаристом Крихітки Цахес Міхоном (Михайлом Гічаном) розвивав нове починання під назвою Хіба?. Непримиренна рок-сцена є доволі вузькою толокою в Україні, тому Ващенко і Квадраджесіма знаються між собою давно. Не дивно, що на одному зі столичних дійств ватажок квадрівців Алекс Макітра і Володя Ващенко перетнулися й останній отримав запрошення спробувати себе в групі. Гаваєць радо погодився. "Звісно, що з приходом Ващенка Квадраджесіма забринить зовсім інакше, – каже Макітра. – Ми і не намагаємося кимось замінити Шешу, це не можливо і не потрібно. Просто тепер Квадраджесіма буде іншою".

Другим призовником в команді став новий барабанник – Анатолій Іванін. Нагадаємо, що перший ударник, Олександр Зленко від 2007 року почав стукати ритми в Крихітці Цахес і згодом став її постійним учасником. "Приємно вразило, що Толік відразу, як то кажуть, був у матеріалі і шукав гурт, котрий сповідує схожий до Квадрівського танцювально-електронно-роковий світогляд, – запевняє Алекс. – Його відповідальність та серйозний підхід не залишили нам жодних сумнівів у хлопці". Квадраджесіма обіцяє, що поява Толіка суттєво вплине на зміни у звучанні. Річ в тім, що крім звичних барабанів, юний барабанник користується ще й електронною ударною установкою.

З приходом нових гудців група з молодечим завзяттям взялася за створення пісень. Познайомити слухача з оновленим складом, а відтак й освіженим звучанням наживо квадрівці обіцяють наприкінці березня – на початку квітня: на ту пору заплановано перший виступ Квадраджесіми після майже півторарічної концертної перерви.
Категорія: Музичний олімп України | Переглядів: 2380 | Додав: Kreaman
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 |